Welkom op de pagina van groep 6!

Hier vindt u alle informatie van dit leerjaar en ook regelmatig stukjes 'schoolkrant'

gemaakt door de kinderen zelf. Verder kunt u hier foto's van gemaakt werk vinden, een overzicht waar we deze periode mee bezig zijn, een toetsrooster en natuurlijk huiswerk voor die broodnodige extra oefening thuis!

BERICHTEN

19 feb 2021 - schaatsen
Preview foto In februari hebben we geschaatst op de gracht naast de school. Na het schaatsen hebben we genoten van een heerlijk bekertje warme chocolademelk.

19 feb 2021 - Gymnastiek
Preview foto Met gymnastiek hebben we al verschillende workshops gehad. Pijl en boog schieten is daar een van.

19 feb 2021 - Vertrouwen
Preview foto We hebben dit jaar hard gewerkt aan het krijgen van vertrouwen in elkaar. Op de foto zie je een van de oefeningen die we gedaan hebben.

19 feb 2021 - Sinterklaas
Preview foto We hebben dit jaar natuurlijk ook Sinterklaas gevierd. Na het bezoek van de Sint hebben we elkaars surprises uitgepakt.

19 feb 2021 - schoolkrant
Preview foto De groep 6 van dit schooljaar bestaat uit 23 leerlingen.