Nieuws

Bezoek van Stichting Halt aan de groepen 7 & 8 ( uitgesteld wegens ziekte)

08 december 2021 - 
Lees meer ›

Mondkapjesplicht op scholen vanaf groep zes

04 december 2021 - Zie de mail van 1 december v.w.b. de afspraken op de Grote Beer.
Lees meer ›
Rapper Yes-R op bezoek in groep 7

Rapper Yes-R op bezoek in groep 7

19 november 2021 - Duivendrecht, vrijdag 19 november 2021

 

Vanmiddag kreeg groep 7 een workshop van niemand minder dan Yes-R over het maken van een rap.
Lees meer ›

Knots

Knots"gekke"dag van die lange haren

16 november 2021 - De dames uit groep 7 & 8 met de juffen Sharon, Kirsten en Nicole.
Voorleeswedstrijd

Voorleeswedstrijd

14 oktober 2021 - Tijdens deze Kinderboekenweek heeft er in groep 7 en groep 8 een voorleeswedstrijd plaatsgevonden in het kader van de Nationale Voorleeswedstrijd. De twee beste lezers uit beide groepen drongen door naar de finale. Onder luid applaus en gejuich van de groepen 5 t/m 8 werd de finale gehouden in de kleine gymzaal. Leesexpert Joke Straatman deelde de oorkonde en prijs uit aan de uiteindelijk verdiende winnaar. Deze mag doorstromen naar de regionale, provinciale en hopelijk landelijke finale.
Ieder Kind Een Eigen Boek

Ieder Kind Een Eigen Boek

07 oktober 2021 - Op donderdag 7 oktober jl. was er een bezoek van de Stichting ‘Ieder Kind Een Eigen Boek’ voor de groepen 3 en 4. De wethouder Willem Jansen van Onderwijs in de gemeente Ouder-Amstel was hier tevens getuige van. Hij mocht de eerste twee boeken uitreiken aan leerlingen uit groep 3 en 4. Bij dit leesproject van de Stichting heeft ieder kind uit de groepen 3 en 4 een gepersonaliseerd boek gekregen, waarin hij/zij de hoofdrol speelt. 

 
Lees meer ›

Kleedjes-boekenmarkt

Kleedjes-boekenmarkt

06 oktober 2021 - Het stimuleren van leesplezier staat natuurlijk centraal tijdens deze Kinderboekenweek. Hoe mooi is het dan dat de leerlingen zelf op jacht konden naar een nieuw boek op de kleedjes-boekenmarkt. Tijdens deze markt mochten de leerlingen hun oude boeken aanprijzen en verkopen aan medeleerlingen. Helaas lieten de weergoden het woensdag niet toe om deze festiviteiten buiten te laten plaatsvinden, maar werd de markt naar binnen verplaatst. De gezelligheid was er niet minder om: leerlingen verkochten hun favoriete boeken (soms na een stevige onderhandeling) en zowel kopers als verkopers vertrokken tevreden huiswaarts.
Start Kinderboekenweek 2021

Start Kinderboekenweek 2021

06 oktober 2021 - Afgelopen woensdag 6 oktober was het dan zover: de aftrap van de Kinderboekenweek! Het thema dit jaar is ‘Worden wat je wil’ en dat hebben wij gemerkt ook. Op deze eerste dag waren de leerlingen prachtig verkleed variërend van brandweerman tot superheld tot beroeps boef. Van 6 t/m 15 oktober vinden er dagelijks (les)activiteiten plaats in alle groepen rondom de kerntitels van dit jaar.
Start schooljaar 2021-2022

Start schooljaar 2021-2022

23 augustus 2021 - School schoon gemaakt, klas ingericht en spullen klaar gezet.

Vandaag zijn de deuren weer open gegaan voor het nieuwe schooljaar.

Ouders en kinderen fijn om jullie weer te zien!!