Inschrijving nieuwe leerlingen

Wat leuk dat u interesse heeft in onze school! Wij zijn ontzettend trots op onze 50-jarige school met haar grote, lichte lokalen en haar diversiteit in kinderen, ouders én schoolteam.

 

Wij schrijven kinderen in vanaf hun derde levensjaar. Broertjes, zusjes en kinderen uit Duivendrecht plaatsen wij met voorrang.

 

Voordat wij overgaan tot inschrijven zien wij u en uw kind graag in de school voor een kennismaking en een rondleiding. Op die manier kunnen wij samen beoordelen of De Grote Beer en uw kind goed bij elkaar passen. 

 

Een aantal maal per schooljaar verzorgen wij een informatieochtend. Op onze kalender kunt u lezen wanneer de eerstvolgende bijeenkomsten gepland staan. U kunt zich opgeven door te bellen naar 020-6994997 of een mail te sturen naar info@obsdegrotebeer.nl. Bij aanmelding graag uw naam, naam en geboortedatum van uw kind en de datum van de informatieochtend opgeven. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om hieraan deel te nemen, dan kunt u altijd een persoonlijke afspraak maken met de directeur Yvonne Grein door een mail te sturen naar y.grein@obsdegrotebeer.nl

 

Na de informatieochtend of het persoonlijke gesprek met rondleiding krijgt u (indien gewenst) van ons het inschrijfformulier mee met het verzoek deze ingevuld aan ons terug te geven of terug te sturen. Pas daarna sturen wij u een bevestigingsmail. Pas na ontvangst van deze bevestiging van inschrijving is uw kind verzekerd van een plek op De Grote Beer. 

 

Indien uw kind ouder is dan 4 jaar en al een andere basisschool heeft bezocht dan geldt een andere procedure. In dat geval vragen wij u contact op te nemen met onze Intern Begeleider Suzan Straver. U kunt hiervoor bellen met 020-6994997 of mailen met s.straver@obsdegrotebeer.nl